Ексклюзиви
четвер, 09 серпня 2012 09:28

"Антонов" підписав угоду на поставку 15 літаків до країн Латинської Америки

"Антонов" підписав угоду на поставку 15 літаків до країн Латинської Америки
Дмитро Ківа: ми підписали угоду на поставку 15 літаків Ан-148 та Ан-158. Фото: novaya.com.ua

ДП "Антонов" підписав угоду на поставку 15 літаків Ан-148 та Ан-158 до країн Латинської Америки.

Про це повідомив президент компанії Дмитро Ківа, доповідаючи прем'єр-міністрові Миколі Азарову про результати підприємства на авіасалоні "Фарнборо-2012".

"У рамках авіасалону ми підписали угоду на поставку 15 літаків Ан-148 та Ан-158 до країн Латинської Америки. Крім того, в рамках вашого доручення ми провели переговори з компанією Boeing і нашими російськими партнерами щодо спільної роботи з модернізації літаків "Руслан", - цитує слова Ківи прес-служба Кабінету міністрів.

Крім то того, за його словами, були проведені переговори про будування літаків Ан-70 для Міноборони РФ, а також з французькими авіабудівниками щодо активізації співпраці, зокрема, створення спільних підприємств.

Азаров привітав Ківу з підписанням контракту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна майже на 40% зменшила імпорт газу

"Я з цікавістю стежив за презентацією нашого підприємства на міжнародному авіасалоні "Фарнборо" і я вас вітаю з підписанням контракту на поставки літаків. Мені надзвичайно цікаво було почути про налагодження контактів з іншими авіабудівними підприємствами, зокрема з Boeing та французькою авіакомпанією. Безумовно, потрібно продовжувати нашу співпрацю з Російською Федерацією у рамках спільного будування літаків Ан-70, Ан-148, Ан-158", - сказав глава уряду.

Нагадаємо, 9 липня в рамках міжнародного авіасалону "Фарнборо-2012" російська лізингова компанія ВАТ "Ильюшин Финанс Ко" підписала договір купівлі-продажу 15 регіональних реактивних літаків Ан-148 та Ан-158 з панамською лізинговою компанією South American Aircraft Leasing S.A. Контракт передбачає протягом трьох місяців починаючи з грудня 2012 року поставку в Панаму перших трьох літаків Ан-158, а також опціон на поставку п'яти Ан-158 і семи Ан-148 протягом 2013-2014 років.

Зараз ви читаєте новину «"Антонов" підписав угоду на поставку 15 літаків до країн Латинської Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути