пʼятниця, 19 лютого 2016 13:13

"Антонов" побудує літаки для української армії

"Антонов" побудує літаки для української армії
it.wikipedia.org

На заводі "Антонов" починається будівництво літаків Ан-148 для Збройних Сил України

На заводі розробляють легкі протитанкові комплекси "Корсар" і продовжують постачати протитанкові ракетні комплекси "Стугна-П", повідомила речниця Міноборони Вікторія Кушнір, пише Укрінформ.

"Вже зрушили з місця такі вітчизняні галузі як будівництво безпілотних літальних комплексів – "Фурія", "Спектатор" та інші. Розпочинається будівництво літаків серії Ан-148 для Збройних Сил України", - відзначила Вікторія Кушнір.

У рамках посилення протиповітряної оборони держави зосереджено увагу на постачанні військам модернізованих зенітних ракетних комплексів "Бук" та "С-125". Невдовзі розпочнеться випробування станції радіоелектронної боротьби "Анклав".

"На озброєння Військо-Морських Сил надійшли перші броньовані артилерійські катери, поступово оновлюється парк бойових літаків Повітряних Сил модернізованими Су-27, Су-25, МіГ-29, Л-39 та вертольотами Мі-24 і Мі-8, оснащеними новітніми засобами захисту", - додала Кушнір.

В Україні, за її словами, освоюють виробництво найбільш потрібних боєприпасів, зокрема, до гармат БМП та бронетранспортерів.

Зараз ви читаєте новину «"Антонов" побудує літаки для української армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути