понеділок, 06 квітня 2020 13:49

"Антиколомойський" закон установив рекорд

"Антиколомойський" закон установив рекорд
"Антиколомойський" закон встановив рекорд. Фото: pixabay.com

Так званий "антиколомойський" закон установив своєрідний рекорд за кількістю внесених правок.

Про це повідомив народний депутат від "Голосу", член парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк на своїй сторінці у Facebook.

Він уточнив, що вже є близько 6 тис. правок у банківський закон, і, судячи з темпів, фінальна цифра дотягне мінімально до 8-8,5 тис. правок, а може й до 10 тис. й більше.

"Цей об'єм тексту ще фізично важко звести, то очікувати засідання Комітету раніше середи напевно не варто", - написав Железняк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коломойський буде боротися із Зеленським через Приватбанк - Портников

Законопроєкт №2571-д щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності Верховна Рада підтримала у першому читанні 30 березня. Він передбачає, що власники та ексвласники банку, інтереси яких були порушені через виведення фінустанови з ринку, мають право на отримання відшкодування збитків лише в грошовій формі. Повернути банк ексвласник не може.

Друг і бізнеспартнер олігарха Ігоря Коломойського, співвласник студії "Квартал-95" Тимур Миндич під час карантину тричі таємно відвідував Офіс президента перед голосуванням у Верховній Раді закону про неповернення націоналізованих банків колишнім власникам.

Зараз ви читаєте новину «"Антиколомойський" закон установив рекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути