понеділок, 04 березня 2019 05:27

Андрій Коболєв відмовився коментувати рівень своєї зарплати

Андрій Коболєв відмовився коментувати рівень своєї зарплати
Коболєв ніяк не прокоментував свою зарплату. Фото: Кореспондент

Нещодавно переобраний глава правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв відмовився розголошувати подробиці про свою заробітну плату, зокрема, коментувати її розмір, пославшись на якісь корпоративні правила.

"Не можу коментувати. Ця інформація є конфіденційною, і у нас в "Нафтогазі" є правило - не коментувати індивідуальну зарплату людини. Вибачте, правило є правило. Але за українськими мірками зарплата більша, це правда", - заявив Коболєв в ході програми "Рандеву" на "5 каналі".

Глава "Нафтогазу" також зазначив, що електронну податкову декларацію він не заповнює, так як знаходиться поза межами дії відповідного законодавства і похвалився, що його зарплата налічує сім цифр до коми.

"Можу сказати, що моя місячна зарплата в цифровому вигляді - це більше семи цифр до коми. А скільки точно - можна рахувати", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Питання зняте": Коболєв перерахує всі зарплати і премії на благодійність

Нагадаємо, що 28 лютого Наглядова рада НАК "Нафтогаз України" прийняла рішення продовжити контракт з головою правління компанії Андрієм Коболєвим, який повинен був закінчитися 22 березня 2019 року. При цьому його місячний оклад офіційно встановлений в розмірі 2,08 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Коболєв відмовився коментувати рівень своєї зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути