середа, 27 травня 2020 21:10

Яку роботу пропонують українцям після послаблення карантину: вакансії

Яку роботу пропонують українцям після послаблення карантину: вакансії
Компанії пропонують роботу із зарплатою від 12 тис. грн. Фото: unsplash.com

Після оголошення послаблення карантину компанії поступово відновлюють робочу активність. Починають набирати персонал.

Українці, які залишилися без роботи через запровадженні обмеження, мають можливість працевлаштуватися та відновити втрачений дохід, пише Work.ua.

Менеджер з розвитку, адміністратор коворкінгу

Шукають адміністратора у коворкінг. Обіцяють офіційне оформлення та зарплату від 15 тис. грн плюс бонус за результатами співбесіди. Потрібно буде зустрічати гостей та залучати нових клієнтів.

Продавець-консультант

Працівника шукають в Одесі для продажу салонних дверей. В обов'язки входитиме консультування клієнтів, розрахунок вартості виробів, оформлення замовлення. Готові платити від 12 тис. грн після місячного навчання.

Асистент стоматолога

У Дніпрі потрібен асистент стоматолога, який займатиметься підготовкою робочого місця, допомагатиме лікарю, буде дезінфікувати інструменти. Кандидат повинен мати спеціальну освіту, бути комунікабельним і пунктуальним.

Керівник ресторану

У столичну мережу ресторанів потрібен керівник. Людину шукають з досвідом роботи 3 роки. Під час запуску проєкту доведеться працювати 6 днів на тиждень. Далі графік стандартний - 5 днів робочих, 2 - вихідні. Зарплату пропонують від 35 тис. грн. До обов'язків входитиме управління персоналом, фінансовою діяльністю закладу, організація і контроль роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінилася зарплата українців через карантин

Помічник директора

Магазин одягу в Одесі шукає помічника директора, який буде керувати процесами та персоналом. Потрібна людина з досвідом роботи від 1 року адміністратором у роздрібних мережах. Пропонують офіційне оформлення, зручний графік роботи, бонуси до основної ставки.

Юрист

У Запоріжжі пропонують роботу юристу. Кандидат повинен мати вищу юридичну освіту і профільний досвід роботи від 2 років. Знати нормативно-законодавчу базу господарського, цивільного, трудового права. За це обіцяють офіційне оформлення та повний соцпакет.

Під час карантину працевлаштувалися 104 тис. українців. З них 70 тис. до цього були безробітними. Переважно громадяни знайшли роботу у сільському господарстві - 68%. Також був попит на вакансії у переробній промисловості, сферах торгівлі та будівництва, передає пресслужба Державного центру зайнятості.

Зараз ви читаєте новину «Яку роботу пропонують українцям після послаблення карантину: вакансії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути