неділя, 08 серпня 2021 21:10

Яку роботу пропонують українцям: добірка вакансій

Яку роботу пропонують українцям: добірка вакансій
Улітку зростає кількість пропозицій роботи по збору ягід та фруктів. Фото: pixabay.com

У серпні роботодавці активно публікують вакансії сезонної роботи. Це чудова можливість отримати новий досвід, пожити в іншому місті та заробити грошей.

Бармен-офіціант

Готельна компанія у Кропивницькому пропонує роботу бармену-офіціанту. Кандидату обіцяють офіційне оформлення, конкурентну зарплату, можливість навчатися. Проживання та харчування на час роботи за рахунок роботодавця, пише The Point.

Аніматор

Креативна студія в Одесі шукає у команду аніматора. Досвід роботи не потрібен, проводиться навчання. Потрібно одягатися в живу статую та фотографуватися з туристами. Костюми та грим надає роботодавець. Зарплата складається з відсотку від каси та виплачується щодня.

Шеф-кухар на фаст-фуд

Ресторанний комплекс у Бердянську шукає шеф-кухаря з досвідом роботи на березі моря. Обіцяють високу заробітну плату.

Менеджер з туризму

У столицю у туристичне агентство потрібен спеціаліст. Шукають людину з досвідом роботи у туризмі від одного року, знанням популярних туристичних напрямків і особливостей курортів, досвідом роботи з системами бронювання. Роботодавець пропонує офіційне працевлаштування, затишний офіс у центрі, навчання та знижки на тури.

Гід-екскурсовод

Турагентство у Києві шукає людину зі знанням англійської та української мови, історії столиці, відсутністю страху перед виступами. Потрібно проводити тури для іноземних і місцевих туристів.

Вожатий-викладач у літній табір зі знанням англійської мови

Одеська школа іноземних мов шукає вожатих для літнього мовного табору. Потрібна активна і креативна особистість, яка знає англійську, навчається в університеті та хоче працювати влітку. Після закінчення літнього сезону є можливість продовжити працювати в мовній школі на посаді викладача. Роботодавець гарантує своєчасну виплату зарплати, можливість вдосконалити англійську та доброзичливий колектив.

Фахівець з польових агрономічних досліджень

Міжнародна компанія шукає спеціаліста з вищою агрономічною освітою, знанням англійської та досвідом роботи від двох років у галузі сільськогосподарських досліджень або агротехніці. Потрібно бути готовим до відряджень в межах України. Офіс розташований у Житомирській області. Компанія пропонує офіційне оформлення, соціальні гарантії, службове авто та мобільний зв'язок, спецодяг, медичне страхування, безкоштовні обіди.

Озеленювач, ландшафтний дизайнер

Торгово-виробнича компанія у Запоріжжі запрошує на роботу людину з агрономічною освітою. Пропонує офіційне працевлаштування, соціальні гарантії, житло на час роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шукаю роботу: як правильно обирати компанію

Реалізатор морозива

У Кирилівку потрібні продавці морозива і молочних коктейлів. Шукають працьовитих, порядних та відповідальних. Обіцяють зарплату 9-15 тис. грн. Роботодавець надає житло.

Складальник-розфасовник грибів

Компанія у Черкасах, яка спеціалізується на вирощуванні елітних грибів, відкрила вакансію. Досвід роботи не важливий. Працювати потрібно 5 днів на тиждень з 8.00 до 18.00. Роботодавець обіцяє офіційне оформлення, своєчасну оплату праці.

Збиральник ягід

Виробник ягід запрошує на роботу у Бердичів. Потрібно збирати малину, лохину, порічки. Працювати доведеться з 06.00 до 14.00.

У липні в Україні роботодавці переважно платили працівникам зарплату у розмірі 11-15 тис. грн. Водночас більшість українців у резюме вказували, що готові трудитися за 8-13 тис. грн у місяць.

У цілому, у липні середня зарплата українців становила 12 тис. грн. Крім грошей роботодавці пропонували бонуси та премії, навчання, організовували корпоративи, надавали знижки, гарантували регулярний перегляд зарплат та офіс біля метро, свідчать дані Прозора Робота.

Зараз ви читаєте новину «Яку роботу пропонують українцям: добірка вакансій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути