четвер, 19 травня 2016 14:43

Яку роботу пропонують студентам на літо

Яку роботу пропонують студентам на літо
www.griffmedia.ru

Влітку студентам пропонують працювати промоутерами, офіціантами, помічниками і кур'єрами. Платити обіцяють від 2 до 4,5 тис. грн на місяць. Роботи для студентів поменшало. Про це розповіла Gazeta.ua рекрутер Олена Паничак.

"З одного боку, оголошень про роботу на літо набагато менше, ніж два-три роки тому. З другого - малий бізнес намагається заощадити. Студентів кличуть і в продавці, бо менш вимогливі до зарплати", – говорить вона.

Найбільше роботи для студентів у ресторанах і кафе. Потрібні помічники кухарів, барменів і офіціантів. В Одесі студентам-кухарям обіцяють платити до 4,5 тис. грн.

"Шукаємо кухарів на літо. Важливий не тільки досвід роботи, а й освіта за спеціальністю. Готові взяти студента останніх курсів. Має виконувати завдання шеф-кухаря і підтримувати чистоту на кухні. Готові навчити нових навичок. Платимо 150 гривень за зміну та премію за підсумками роботи", - розповіли в одному з одеських ресторанів.

Багато вакансій на літо для аніматорів.Платитимуть в середньому 2-3,5 тис. грн. Потрібно розважати дітей, проводити спортивні ігри, рекламувати продукцію чи послуги.

"Раніше студентові чи школяреві найлегше було заробити гроші роздаванням флаєрів. Тепер магазини і фірми менше витрачають на рекламу і таких запитів мало. Набрати промоутерів важче. Не хочуть стояти за 35 гривень на годину", – коментує рекрутер.

Читайте також: У готелях за кордоном українцям в середньому платять $500

Нагадаємо, у квітні на одну вакансію претендували 11 безробітних.

Зараз ви читаєте новину «Яку роботу пропонують студентам на літо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути