Ексклюзиви
вівторок, 17 травня 2016 14:33

У готелях за кордоном українцям в середньому платять $500

У готелях за кордоном українцям в середньому платять $500
https://vk.com/workinhotels

Знайти роботу в туристичній індустрії на літо можна в Болгарії, Туреччині, Єгипті, Грузії, Об'єднаних Арабських Еміратах, Бахрейні та Польщі. Про це Gazeta.ua розповіла Юлія Гайко, директор компанії Work for You.

"Найбільше серед українців шукають працівників на рецепцію, аніматорів, фітнес-тренерів. У середньому пропонують 500 доларів зарплати", – говорить Юлія Гайко.

Найпростіше знайти роботу молоді зі знанням англійської, німецької чи польської мов. Більше платять тим, хто має досвід роботи і спеціалізацію, наприклад, фітнес-тренера. Персонал переважно шукають на літо.

"Зараз з'явилися вакансії в Кувейт і Бахрейн. Пропонують працевлаштування на два роки. У туристичну галузь Польщі шукають працівників на рік. Розробляємо напрямок Домініканської республіки і США", – говорить Гайко.

2015-го найпростіше було потрапити на роботу в Туреччину. Цьогоріч тамтешні готелі більш як удвічі зменшили кількість вакансій для українців. Беруть аніматорів із досвідом і знанням німецької.

"Зарплати в Туреччині зменшилися, але не набагато. Хіба що в танцюристів. Торік їм пропонували по тисячі доларів на місяць, а зараз не дають більш як 600. Аніматори отримують, як раніше - $400-600", – говорить експерт.

Арабські Емірати шукають персонал на 2 роки.

"Однак зарплати в Арабських Еміратах невисокі. Аніматорам пропонують в середньому 500 доларів. Такими вакансіями цікавляться початківці, щоб пожити у країні й розпочати кар'єру в туризмі", – пояснюють у Work for You.

У Грузію шукали також російськомовних менеджерів із бронювання, продажу нерухомості, маркетологів. Серед обов'язкових вимог - знання англійської.

Зараз ви читаєте новину «У готелях за кордоном українцям в середньому платять $500». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути