неділя, 19 липня 2020 21:10

Яку роботу найчастіше пропонують українцям

Яку роботу найчастіше пропонують українцям
На сайтах пошуку роботи є вакансії з оплатою вище середньої по країні. Є пропозиції, де готові платити від 30 до 200 тис. грн. Фото: unsplash.com

В Україні найбільше роботи традиційно пропонують у сферах продажів та IT. Спостерігається дефіцит робітничого персоналу.

Щоб спростити пошук роботи, експерти підготували підбірку вакансій. Їх роботодавці публікують найчастіше, пише Work.ua.

Менеджер з продажу

Роботу фахівцям пропонують в IT, сфері послуг, на різних виробництвах та сільському господарстві. Шукають людей з комунікативними здібностями, розумінням процесів продажів, бажанням працювати. Традиційно менеджерам платять ставку та відсотки від продажів. Тому рівень заробітної плати необмежений. На сайтах пошуку роботи є пропозиції з оплатою 250 тис. грн.

Продавець-консультант

Продавців шукають у різноманітні магазини, торгові мережі. Основні обов'язки - допомагати клієнту визначитися з покупкою, консультувати, розміщувати та інвентаризувати товар. Зарплатні пропозиції стартують з 4 тис. грн. Є робота на 30-60 тис. грн у місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День бухгалтера в Україні: як святкують та які зарплати отримують фахівці

Бухгалтер

Потрібні фахівці, які вестимуть облік руху коштів, складатимуть бухгалтерську і податкову звітність, нараховуватимуть заробітну плату співробітникам. Найбільша зарплата у липні, яку пропонують бухгалтерам становить 110 тис. грн.

Водій

Шукають людей як зі своїм авто, так і на службову машину. Багато пропозицій для водіїв таксі. Головна умова - наявність прав. Водій-міжнародник має можливість заробляти до €2 тис. у місяць.

З 1 вересня 2020-го мінімальна зарплата зросте до 5000 грн. Удруге виплати піднімуть у січні 2021-го. Мінімалка становитиме 6000 грн. З 1 липня 2021 року мінімальна зарплата підвищиться до 6500 грн. Зараз українці щонайменше отримують 4723 грн. Виплати зросли 1 січня 2020-го.

Зараз ви читаєте новину «Яку роботу найчастіше пропонують українцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути