Ексклюзиви
понеділок, 03 серпня 2020 21:10

Яку найдешевшу квартиру продали у липні

Яку найдешевшу квартиру продали у липні
У липні ринок купівлі-продажу нерухомості ожив. Фото: pixabay.com

У липні найдешевше вдалося придбати однокімнатну квартиру площею 22 м² на вул. Новопольовій у Солом'янському районі - $24 тис.

Житло площею 38 м² на вул. Крушельницької у Дарницькому районі купили за $38 тис. На цій же вулиці придбали "однокімнатку" 36 м² за $50 тис., передає "Благовіст".

Двокімнатну квартиру 49 м² продали за $51 тис. на вул. Ентузіастів у Дніпровському районі. За $80 тис. на вул. Мечникова у Печерському районі придбали трикімнатну площею 67 м².

$100 тис. коштувало двокімнатне житло площею 80 м² на вул. Драгоманова у Дарницькому районі. $101 тис. - трикімнатне житло 67 м² у Подільському районі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Купити квартиру: хто найчастіше вкладає гроші у нерухомість

За трикімнатну квартиру 117 м² у Дніпровському районі віддали $150 тис. Житло площею 131 м² у Подільському коштувало $250 тис.

"Ринок купівлі-продажу нерухомості в Києві дуже активний. Ми спостерігали суттєве збільшення кількості угод. Ціни стабільні, присутній торг, у середньому при укладенні договору ціна може відрізнятися на 15% від заявленої", – каже Олена Біберова, директор агентства нерухомості.

За час карантину на ринку нерухомості кількість угод у 43,6% компаній упала на більш як 50%. На 2,6% показники скоротилися у 17,6% компаній. За результатами опитування будівельних компаній, у 5,1% організацій продажі залишилися на рівні минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Яку найдешевшу квартиру продали у липні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути