Ексклюзиви
субота, 08 вересня 2018 21:10

Які столичні квартири найчастіше купують

Які столичні квартири найчастіше купують
Найдорожче у серпні продали пентхаус на бул. Лесі Українки. Житло площею 642 м² придбали за $800 тис. Фото: ЛУН.ua

У серпні найчастіше купували одно- та двокімнатні квартири у Дарницькому, Шевченківському, Солом'янському та Печерському районах столиці.

Найдешевше, за $22 тис. вдалося придбати однокімнатну квартиру площею 23 м² на вул. Дегтярівській (Шевченківський р-н). Дорожче, $24 тис. коштувала однокімнатна квартира на просп. Космонавта Комарова (Солом'янський р-н). Її площа 32 м², інформує агенство нерухомості "Благовіст".

Двокімнатне житло площею 46 м² по вул. Березняківській (Дніпровський р-н) можна було придбати за $44 тис. $50 тис. коштувала однокімнатна квартира площею 48 м² по вул. Волинської (Солом'янський р-н).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно купувати нерухомість

Дорожче, за $81 тис., у серпні купили двокімнатну квартиру по вул. Микільсько-Слобідській (Дніпровський р-н). Її площа становила 72 м².

Найдорожче вдалося продати пентхаус на бул. Лесі Українки (Печерський р-н). Житло площею 642 м² придбали за $800 тис.

"У серпні затребувані були як об'єкти в новобудовах в багатьох районах міста, так і в будинках старої забудови у центрі столиці. Не дивлячись на кінець літнього сезону, був попит на придбання приватних будинків в передмісті", – каже Олена Бібєрова, директор АН "Благовіст".

Сьогодні невигідно інвестувати у нерухомість. Оскільки житло постійно дешевшає. За словами аналітика консалтингової компанії Сергія Костецького, інвестиції в будівництво втрачають сенс. Особливо з урахуванням можливих ризиків. Адже об'єкт може бути невчасно добудований або роботи заморозять. Однак банківські вклади ще менш вигідні, ніж нерухомість. Щоб зберегти власні кошти, можна купити квартиру для здачі в оренду.

Зараз ви читаєте новину «Які столичні квартири найчастіше купують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути