вівторок, 21 березня 2023 13:08

Агенти УУБ контролюють процес відвантаження реалізованої деревини новому власнику

 

З липня 2021 року, за рішенням Голови ДАЛРУ Юрія Болоховця, необроблену деревину реалізують виключно на ліцензованих товарних торгових майданчиках, серед яких і ТОВ "Українська універсальна біржа". Такий крок дозволив зробити ринок прозорим та конкурентним. Але біржа не лише проводить вдалі аукціони, а й контролює всі етапи продажу сировини. До цього процесу входить і огляд придбаного ресурсу при його передачі покупцеві.

Так, нещодавно, представник Агента УУБ перевірив передачу реалізованої деревини покупцеві на Вінниччині, де працівники Філії "Жмеринське лісове господарство" ДП "Ліси України" відвантажили партію необробленої деревини новому власнику.

  Фото Української універсальної біржі
Фото Української універсальної біржі

Представник продавця, покупця та Агента біржі звірили всі заявлені у контракті параметри товару – якість, породу, розмір та інше. Порушень не виявили. Після цього всі сторони підписали відповідний акт.

  Фото Української універсальної біржі
Фото Української універсальної біржі

"Контроль етапу відвантаження сировини – має вагоме значення. Покупець може на власні очі оглянути придбаний ресурс. Переконатися, що він відповідає його вимогам. Це допомагає уникнути непорозумінь між сторонами й таким чином гарантує виконання контракту", - зазначив Євгеній Балтремус, заступник начальника відділу торгових операцій та аукціонів ТОВ "Торгові системи ВТУБ" (Агент УУБ).

Зараз ви читаєте новину «Агенти УУБ контролюють процес відвантаження реалізованої деревини новому власнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути