неділя, 29 вересня 2019 20:15

З'явилися останні новини з Донбасу

З'явилися останні новини з Донбасу
Бойовики 11 разів порушили режим перемир'я. Фото: Glavkom

На Донбасі від початку доби бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню.

Збройні формування РФ та її найманці застосували заборонені Мінськими угодами міномети калібру 120 мм та 82 мм, а також озброєння БМП, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 6 обстрілів позицій Об'єднаних сил: двічі неподалік Новотроїцького з напрямку Докучаєвська – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; двічі поблизу Павлополя з напрямків Верхньошироківського та Набережного – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; неподалік Водяного з напрямку Ужівки та поблизу Талаківки з напрямку Пікузів – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 5 обстрілів позицій Об'єднаних сил: двічі неподалік Травневого з напрямку Доломітного – з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; поблизу Луганського з напрямку Нижнього Лозового – з міномета калібру 120 мм.
неподалік Новолуганського з напрямку Доломітного – з міномета калібру 82 мм, а також автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; поблизу Кримського з напрямку Донецького – з озброєння БМП, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В лікарні помер 24-річний військовий, якого поранили на Донбасі

Втрат серед українських військових немає.

Польща виділила більше одного мільйона доларів на вирішення гуманітарних проблем на окупованих територіях Донбасу цієї зими. Кошти були перераховані Управлінню з координації гуманітарних питань ООН.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися останні новини з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути