середа, 15 липня 2020 16:01

Журналіст озвучив зарплати кадрових російських офіцерів на Донбасі

Журналіст озвучив зарплати кадрових російських офіцерів на Донбасі
Російські офіцери на Донбасі отримують $2,5-3 тис. Фото: reuters.com

Український журналіст, представник окупованої Донеччини на Мінських переговорах у ТКГ Сергій Гармаш розсекретив зарплати російських кадрових офіцерів, які воюють на Донбасі.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Інсайд з окупованої території. Виявляється, грошове забезпечення старшого російського офіцера-радника в Донецьку становить 2500-3000 доларів, з яких 30 відсотків він отримує за місцем служби, а решту в Росії. А навіщо їм у Донецьку гроші, з доведеними до злиднів аборигенами і скляними бусами розраховуватися можна", — написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На окуповану Донеччину таємно заїхав ескорт у супроводі російської військової техніки

Також Гармаш уточнив, що російський полковник отримує за свої "поради" 210 тис. руб., майор — 170 тис., у фахівців суми на 15-20% менше.

"І ці люди відмовляться від своїх грошей, щоб якимось "хохлам" на Донбасі спокійно жилося в мирній країні?.." — підкреслив журналіст.

Раніше стало відомо, що в з'єднаннях і частинах 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК оперативного угруповання російсько-окупаційних військ працює комплексна комісія, до складу якої увійшли офіцери міністерства оборони, генерального штабу та Південного військового округу ЗС РФ. Перевіряльники вже виявили значну кількість випадків розкрадання російськими кадровими офіцерами військового майна, паливно-мастильних матеріалів і засобів, виділених на грошове забезпечення особового складу підпорядкованих підрозділів.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст озвучив зарплати кадрових російських офіцерів на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути