вівторок, 17 квітня 2018 10:05

ЗСУ вночі "всипали перцю": терористи показали свої знищені позиції
11

На Донбасі знищили позицію бойовиків.
Фото: Сайт бойовик ЛИЦ
На Донбасі знищили позицію бойовиків.
На Донбасі знищили позицію бойовиків.
На Донбасі знищили позицію бойовиків.
На Донбасі знищили позицію бойовиків.

Так звані представники "народної міліції" окупованого Луганська показали свої, знищені цієї ночі, позиції.

Терористи стверджують, що Збройні сили України обстріляли їх "з метою зірвати парад 9 травня", передає сайт бойовиків ЛИЦ.

Так званий "офіційний представник народної міліції" ЛНР підполковник Андрій Марочко заявив, що сьогодні вночі ЗСУ завдали артилерійського удару по району Луганська, де "проводиться підготовка техніки для участі в параді Перемоги 9 травня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі знищили позицію бойовиків "Фурункул"

Терористи стверджують, що так звана "народна міліція" почала підготовку до параду, який пройде 9 травня, а не стягує військову техніку для наступу.

У свою чергу, блогер Necro Mancer доводить, що це черговий фейк терористів.

"Подивіться на танк Т-34, з якого акуратно зняті кришки моторного відсіку - поруч воронка діаметром максимум 1 метр. Це від 152 арти? Серйозно?" - написав він.

У мережі помітили, що немає будь-яких воронок, а також на те, що техніка, що стоїть поруч зі згорілої дотла, навіть не постраждала.

"Чому кропу не торохнули по новій техніці, а вважали за краще в якості цілі Т-34 з постаменту? Зірвати парад? Тоді чому б не обстріляти місто 9 травня? Що за будівельне сміття розкидали навколо і чому він не згорів? Чому не потрапляють в кадр воронки від вибуху за винятком однієї маленької?" - пишуть в мережі.

Штаб АТО заявив, що це є черговою невдалою спробою бойовиків скомпрометувати сили АТО.

"За даними розвідки штабу АТО, у зазначеному районі зосередження військової техніки, яке ще кілька днів тому фіксували спостерігачі СММ ОБСЄ, сталося загоряння автомобіля, від якого пожежа перекинулася на решту техніки. Припускається, що один з автомобілів був завантажений боєприпасами, що й здетонували внаслідок пожежі", - повідомив штаб.

Російсько-терористичні війська на Донбасі повідомили про ліквідацію 17 бойовиків та поранення ще 35 "бійців". Військовий журналіст Мирослав Гай повідомив про паніку в рядах терористів на Донбасі через "прорив" ЗСУ під Докучаєвськом.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ вночі "всипали перцю": терористи показали свої знищені позиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути