неділя, 19 червня 2022 20:00

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ відбили атаку ворога біля Тошківки - Гайдай

Завдяки артилерії Збройним силам України вдалося відбити атаку російських окупантів в районі Тошківки у Луганській області.

Росіяни хотіли прорватися і спочатку навіть мали успіх. Але українські захисники дали їм відсіч. Про це розповів голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

Автор: t.me/zsuwar
  ЗСУ артилерією відігнали окупантів  із Тошківки.  Водночас в Сіверськодонецьку тривають інтенсивні бої, а Лисичанськ під постійними обстрілами
ЗСУ артилерією відігнали окупантів із Тошківки. Водночас в Сіверськодонецьку тривають інтенсивні бої, а Лисичанськ під постійними обстрілами

Найважча воєнна ситуація саме у Луганській області, зазначив Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти знищили палац культури в Лисичанську: який вигляд має понівечене місто

За його словами, тривають запеклі бої у Сіверськодонецьку. Ворог не полишає спроб повністю захопити місто.

"Але їм це не вдається, рашисти несуть масові втрати", — додав Гайдай.

Лисичанськ повністю контролюють Збройні сили України, але "місто під постійними рашистськими обстрілами". Також триває "тиха" евакуація, гуманітарні вантажі завозяться щоденно.

На Сіверськодонецькому напрямку противник проводить цілодобову повітряну розвідку БпЛА "Орлан-10". Веде штурмові дії з метою встановлення повного контролю над містом Сіверськодонецьк, бойові дії тривають, успіху ворог не має.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ відбили атаку ворога біля Тошківки - Гайдай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути