Ексклюзиви
понеділок, 25 квітня 2022 07:38

Спецтема: Війна Росії проти України

Зруйновані будинки, новий удар по НПЗ: росіяни "відсвяткували" Великдень на Луганщині
6

Фото: t.me/luhanskaVTSA

На Великдень росіяни зруйнували сім будинків на Луганщині.

Окупанти втретє влучили в нафтопереробний завод, повідомляє голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

"У православне свято у квартиру прилітає снаряд - від православного. Це ознака "русского мира" - вбивати та руйнувати, не думаючи, тільки виконуючи накази. У неділю вся область опинилася під потужними обстрілами росіян. Згоріли три багатоповерхівки й чотири приватних будинки", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загарбники гатять бомбами по Азовсталі

Через ворожий вогонь потрапили в ДТП або зайнялися декілька автомобілів, зокрема вантажних.

"Тож рятували людей не тільки з-під завалів, а й з-під побитих транспортних засобів. Російська армія вже втретє влучила в нафтопереробний завод в Лисичанську. Інформацію щодо можливих наслідків перевіряють", - написав Гайдай.

Найбільше від російської армії 24 квітня потерпали Лисичанськ, Сіверськодонецьк, Рубіжне, Гірське.

"У Лисичанську пошкоджені дві багатоповерхівки та щонайменше два приватних будинки. У Сіверськодонецьку - багатоповерхівка й господарчі споруди поруч. У Рубіжному та Гірському - будинки", - зазначив Гайдай.

23 квітня російські окупанти 12 разів обстрілювали помешкання мирних жителів Луганщини. Постраждали Гірське, Золоте, Лисичанськ, Сіверськодонецьк. Унаслідок обстрілів окупантами вісім людей загинули, двоє поранених, руйнувань зазнали щонайменше сім будинків і відділок поліції.

Зараз ви читаєте новину «Зруйновані будинки, новий удар по НПЗ: росіяни "відсвяткували" Великдень на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути