субота, 13 жовтня 2018 08:47

Знищили 2 окупантів: як минула доба в ООС

Знищили 2 окупантів: як минула доба в ООС
За минуло добу в зоні ООС було знищено 2 окупантів, 2 - поранено. Втрат серед українських військових нема. Фото: Міноборони

Упродовж минулої доби російські окупанти 26 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. При цьому ворог 4 рази застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

Противник вів прицільний вогонь зі ствольної артилерії калібру 100 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об'єднаних сил в районі населених пунктів Золоте-4, Новоолександрівка, Новозванівка, Троїцьке, Світлодарськ, Новолуганське, Красногорівка, Мар'їнка, Тарамчук, Новотроїцьке, Старогнатівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське.

Опорні пункти українських військ у районі Новолуганського окупанти обстрілювали з мінометів 120-го калібру, артилерійських гармат калібру 100 мм та озброєння бойових машин піхоти. Вогневого впливу з мінометів 82-го калібру зазнали захисники Троїцького та Світлодарська.

Внаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав легке поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ звільнили ще одне село у "сірій зоні" на Донбасі

За даними розвідки, протягом доби 2 окупантів знищено та 2 поранено. Втрат серед українських захисників немає.

Зараз ви читаєте новину «Знищили 2 окупантів: як минула доба в ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути