Ексклюзиви
четвер, 05 січня 2023 07:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Знищені ЗРК і "Алігатор" – переможні новини з фронту від ЗСУ

Знищені ЗРК і "Алігатор" – переможні новини з фронту від ЗСУ
Воїни ракетних військ і артилерії ЗСУ здійснили вогневе ураження трьох пунктів управління ворога. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За минулу добу підрозділи Сил оборони на Донбасі відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Стельмахівка і Площанка Луганської області, а також Білогорівка, Соледар, Красна Гора, Виїмка, Підгородне, Бахмут, Курдюмівка, Майорськ, Північне, Водяне, Красногорівка, Веселе, Мар'їнка та Побєда на Донеччині.

На східному напрямку, підрозділи зенітних ракетних військ знищили російський штурмовик Су-25, ударний вертоліт Ка-52 та БпЛА оперативно-тактичного рівня "Орлан-10", повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 5 січня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деокупація Луганщини ЗСУ – Гайдай розказав про ситуацію в регіоні

"Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 20 ударів по районах зосередження ворога, а також п'ять ударів по позиціях його зенітно-ракетних комплексів", – ідеться в повідомленні.

Воїни ракетних військ і артилерії ЗСУ здійснили вогневе ураження трьох пунктів управління, чотирьох районів зосередження живої сили і військової техніки та двох складів боєприпасів ворога.

На Донбасі Збройні сили України відбивають ворожі штурми на Бахмутському та Авдіївському напрямах, а також із боями продовжують контрнаступ у районі ділянки Сватове – Кремінна. Російські окупанти тим часом перекидають ворожі підрозділи, намагаючись посилити угруповання на заході Донецької області, свідчать свіжі карти американського Інституту вивчення війни (ISW).

Зараз ви читаєте новину «Знищені ЗРК і "Алігатор" – переможні новини з фронту від ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути