четвер, 21 липня 2016 11:30

Жителям Донбасу набридла російська армія

Жителям Донбасу набридла російська армія
Фото: vchasnoua.com

Зростає невдоволення місцевого населення тимчасово окупованих територій сходу України присутністю та діями російських окупаційних військ.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки України.

"20 липня мешканці міст Алчевськ та Стаханов на Луганщині проводили стихійні мітинги, протестуючи проти чисельних фактів мародерства, насилля та пограбувань з боку російських військовослужбовців, що пов'язується з активізацією навчань з'єднань та частин корпусу на полігоні "Перевальський" поблизу Ісакіївського водосховища", - йдеться у повідомленні.

"Обурення місцевих жителів викликав черговий резонансний злочин, а саме спроба з боку новоприбулих військовослужбовців 7 омсбр, громадянина Росії на прізвище Навєрхов та Баєв Віталій Геннадійович, пограбувати та зґвалтувати літню жінку, важких наслідків якого вдалось уникнути тільки завдяки пильності та небайдужості її сусідів", - повідомляють у розвідці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу бойовики випустили 330 снарядів і мін.

"19 липня мешканці Макіївки Донецької області затримали військовослужбовця 11 окремого мотострілецького полку ЗС РФ Морозова Дениса Валерійовича, який підозрюється у вбивстві родини місцевого підприємця та пограбуванні його помешкання", - додали у відомстві.

Раніше повідомлялось, що на міні підірвався комбайн.

Зараз ви читаєте новину «Жителям Донбасу набридла російська армія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути