четвер, 02 грудня 2021 03:32

Зенітний комплекс, боєприпаси та скупчення бойовиків зафіксував дрон ОБСЄ

Зенітний комплекс, боєприпаси та скупчення бойовиків зафіксував дрон ОБСЄ
Дрон ОБСЄ зафіксував зенітний ракетний комплекс. Фото: kurs.com.ua

На Луганщині, у житловому кварталі Катеринівки виявили зенітний ракетний комплекс "Стріла-10".

Про це повідомляється у щоденному звіті № 282/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 1 грудня.

"У непідконтрольному урядові районі Луганської області СММ зафіксувала зенітний ракетний комплекс, розміщений із порушенням ліній відведення на території об'єкту в житловому кварталі н. п. Катеринівка (кол. Ювілейне; 8 км на захід від Луганська)", - йдеться у звіті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спостерігачі ОБСЄ втратили безпілотник над Луганщиною

ЗРК "Стріла-10" виявив безпілотник 29 листопада. Того ж дня на території іншого об'єкту в житловому кварталі Катеринівки дрон СММ зафіксував близько 100 членів збройних формувань) РФ, а також приблизно 90 ящиків для боєприпасів неподалік.

Поруч з цим, Місія зафіксувала 3 бойові броньовані машини та землерийну машину в житлових кварталах непідконтрольних урядові районів Луганської області.

У середу, 1 грудня бойовики на окупованій частині Донбасу здійснили спробу дистанційного мінування території населеного пункту Мар'їнка протипіхотними мінами.

У результаті вибуху однієї з мін поранений місцевий житель.

Зараз ви читаєте новину «Зенітний комплекс, боєприпаси та скупчення бойовиків зафіксував дрон ОБСЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути