субота, 11 квітня 2020 16:11

Зеленський на Донбасі заговорив про нові ділянки розведення

Зеленський на Донбасі заговорив про нові ділянки розведення
Володимир Зеленський на Донбасі відвідав одну з військових частин. Фото: REUTERS

Президент України Володимир Зеленський відвідав ділянки розведення сил і засобів № 3 в районі населених пунктів Богданівка та Петрівське на Донбасі. Глава держави заявив про триваючу роботу над новими ділянками розведення і щоб на Донбасі запанував мир.

"Радий, що розведення сил допомогло зменшити обстріли. Ми бачимо результат. Військові бачать результат. Ми працюємо над тим, щоб узгодити нові ділянки і щоб на землі Донбасу запанував мир", – зазначив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поклав квіти: президент вшанував пам'ять в'язнів нацистських концтаборів

У пресслужбі Офісу президента повідомили, що йому розповіли про особливості спостереження за пересуванням підрозділів бойовиків. Він відвідав одну з частин, де вручив ще трьом військовим цінні подарунки як подяку за службу. Зеленський попросив військових берегти своє життя та здоров'я.

Президент Володимир Зеленський вшанував пам'ять в'язнів нацистських концтаборів.11 квітня у світі відзначається День визволення в'язнів фашистських концтаборів. Цю дату було встановлено в пам'ять про інтернаціональне повстання в'язнів найбільшого концентраційного табору – Бухенвальд.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський на Донбасі заговорив про нові ділянки розведення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути