Ексклюзиви
неділя, 23 серпня 2020 11:36

Збройні сили отримали до свята новітнє озброєння та техніку
12

Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський вручив Збройним силам сертифікати на новітнє озброєння та техніку. Підрозділи Збройних сил України 23 серпня отримають 132 зразки озброєння та військової техніки, 38 одиниць засобів зв'язку та 78 приладів спостереження.

"Сьогодні до підрозділів Збройних сил для виконання завдань за призначенням передається 132 зразки озброєння та військової техніки, 38 одиниць засобів зв'язку, 78 приладів спостереження. Це модернізовані танки Т-64, новітні бронетранспортери, бойові машини піхоти та тактичні броньовані машини, а також сучасні комплекси радіоелектронної боротьби та засоби спостереження", - заявив президент Володимир Зеленський на церемонії підняття Державного Прапора, повідомляє Укрінформ.

Він акцентував, що переоснащення нашого війська, прийняття на озброєння новітніх бойових систем, приведення органів військового управління до стандартів НАТО є для нас обов'язком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові привітали українців з Днем Державного прапора та Днем Незалежності

Глава держави також нагадав, що цьогоріч загальний ресурс на національну безпеку і оборону порівняно з минулим роком збільшено майже на 28 млрд гривень, і, незважаючи на пандемію Covid-19, видатки на цю сферу залишилися незмінними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні випробували радар для виявлення дронів

Після виступу президент вручив сертифікати на озброєння представникам Збройних сил України.

У квітні цьогоріч на озброєння Збройних сил України прийняли бронеавтомобіль "Козак-2М1" від київської компанії НВО "Практика". Також - вітчизняний безпілотний авіаційний комплекс розвідки і коректування вогню артилерії А1-СМ "Фурія". Це перший вітчизняний безпілотник, розроблений приватною компанією, прийнятий на озброєння української армії.

Зараз ви читаєте новину «Збройні сили отримали до свята новітнє озброєння та техніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути