четвер, 12 вересня 2019 13:49

Затримали бойовика, який мінував і підривав мости
9

Фото: https://www.facebook.com/csomvd

На Луганщині правоохоронці затримали 51-річного бойовика так званої ЛНР. Він мінував мости та автошляхи на підконтрольній Україні території.

Повідомила речниця ГУ Нацполіції у Луганській області Тетяна Погукай у Facebook.

Він був у розшуку з 2014-го. Належав до бандформування "Полтинник", ніс службу на блокпостах і зводив фортифікаційні споруди для оборони бойовиків, ще й виконував особливу місію – на території Луганської та Донецької областей не тільки мінував автошляхи та мости, а й підривав їх.

Затриманий зізнався правоохоронцям, що мінував дорогу на місто Соледар, мости у Лисичанську в районі вулиць Красна та Пролетарська. Також замінував і підірвав Томашовський міст, розташований між Лисичанськом і Рубіжним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невтішні новини з Донбасу: є загиблі та поранений

У нього вилучили стартовий пістолет "Шмайсер" із ознаками переробки, револьвер системи "Наган", 49 набоїв калібру 7,62 мм, 18 набоїв калібру 9 мм і 3 штик-ножа до гвинтівки часів Другої світової війни.

На Донбасі ліквідували польового командира терористів ДНР Олексія Троцая з позивним "Лев".

Зараз ви читаєте новину «Затримали бойовика, який мінував і підривав мости». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути