субота, 06 серпня 2016 12:50

Замах на Плотницького: у МВС натякнули, хто буде наступним

Замах на Плотницького: у МВС натякнули, хто буде наступним
Фото: publicist.in.ua

Міністерство внутрішніх справ України раніше вже попереджало про підготовку російськими спецслужбами замахів на лідерів так званих республік Донбасу.

Про це заявив радник глави МВС Зорян Шкіряк, передає "112 Україна".

"Це ще одне яскраве підтвердження, що таке насправді терористичні республіки. Ми вже неодноразово упродовж цього року оприлюднювали оперативну інформацію щодо того, що російські спецслужби готують вбивство та усунення і Захарченка (глава ДНР Олександр Захарченко - ред.), і Плотницького", - сказав Шкіряк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соцмережі відреагували на замах на Плотницького: "Зрада Батьківщини - справа вкрай небезпечна"

За його словами, на тимчасово окупованих територіях Донбасу триває боротьба між російськими ФСБ та Головним розвідувальним управлінням Генштабу.

"Насамперед це полягає у спробах контролювати ватажків відповідних терористичних структур та отримувати "відкати" з тих фінансових потоків, які надходять до цих фейкових республік. Власне, цей замах - ще один ланцюжок цієї загальної схеми... Тому, безумовно, ця ворожнеча триватиме й надалі. І я думаю, що це не останній замах на одного з лідерів цих терористичних угруповань", - підкреслив Шкіряк.

Нагадаємо, у суботу, 6 серпня, в Луганську підірвався автомобіль ватажка луганських бойовиків Ігоря Плотницького. Його доставили у луганську лікарню у важкому стані.

Зараз ви читаєте новину «Замах на Плотницького: у МВС натякнули, хто буде наступним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути