Ексклюзиви
пʼятниця, 17 листопада 2017 11:56

Закінчать як польові командири - російський журналіст про Плотницького й Захарченка

Закінчать як польові командири - російський журналіст про Плотницького й Захарченка
Керівник невизнаної ДНР Олександр Захарченко з охороною. Російський журналіст вважає, що той швидко втече або взагалі буде вбитий

Олександр Захарченко та Ігор Плотницький найближчим часом або втечуть, або будуть вбиті.

Керівників невизнаних республік чекає доля польових командирів Гіві й Мотороли, вважає російський журналіст Олександр Невзоров. Його думку опублікував "Диалог.ua".

"У кращому випадку вони, підібгавши хвости, раптово втечуть, в гіршому - їх чекає такий кінець, який раніше наздогнав усіх відомих польових командирів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи вантажівками вивозять докази діяльності РФ на Донбасі

Ситуація настільки вибухонебезпечна, що погано закінчиться в першу чергу саме для таких, як ватажки ДНР і ЛНР, які вже не в змозі "правити" і вплинути на перебіг передвиборних процесів", - сказав журналіст.

У ДНР за роки конфлікту розробили нову високотехнологічну зброю, яка може знищити війська ЗСУ. Про це голова невизнаної ДНР Олександр Захарченко заявив російському виданню "РИА Новости".

Зараз ви читаєте новину «Закінчать як польові командири - російський журналіст про Плотницького й Захарченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути