четвер, 02 червня 2016 17:19

Захарченко виключив приєднання ДНР до Росії

Захарченко виключив приєднання ДНР до Росії
rian.com.ua

Ватажок самопроголошеної ДНР Олександр Захарченко виключив приєднання республіки до Росії.

Про це він сказав 2 червня під час онлайн-конференції, яка транслюється на сторінці одного з сепаратистських пабліків в соцмережі "Вконтакте", пише "Апостроф".

Відповідаючи на питання про можливість проведення референдуму про приєднання до РФ, Захарченко сказав: "Мені вже доводилося говорити про те, що треба ставити самим собі такі завдання, які ми можемо, подолавши навіть непереборні на перший погляд труднощі, вирішити. Чи можемо ми виріши сьогодні завдання приєднання до Росії, якщо на референдумі ми всі висловимо "так"? Не впевнений, чесно кажучи. А Росію про це запитали? Це якщо згадати, що для возз'єднання потрібні дві сторони. А політичні ризики для нашої республіки врахували? Адже це буде кінець Мінського процесу і, відповідно, кінець перемир'я".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики вважають, що "Путін злив Новоросію"

Нагадаємо, ватажок самопроголошеної ДНР Олександр Захарченко оголосив збір підписів під зверненням до Ради Безпеки ООН з вимогою змусити Київ виконувати Мінські угоди.

Зараз ви читаєте новину «Захарченко виключив приєднання ДНР до Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути