середа, 22 березня 2017 12:11

Захарченко створить армію терористів з бюджетників

Захарченко створить армію терористів з бюджетників
Донеччина перебуває під окупацією бойовиків. Після референдуму 11 травня 2014 року вони проголосили так звану Донецьку народну республіку. До війни на цих територіях мешкали 3,9 млн осіб, у 2016 році - 2,3 млн. Ватажком так званої ДНР проголосили Олександра Захарченка. До війни він мав широкий профіль діяльності - від видання книг до оптової торгівлі продовольством, алкоголем і тютюном.

Ватажок терористів ДНР Олександр Захарченко проводитиме в березні-квітні "республіканський одноденний навчальний мобілізаційний збір".

Про це повідомляє "міська адміністрація" окупованої Макіївки.

"Макіївка, місто-супутник Донецька, повинна залучити до таких зборів понад 3 тисяч чоловіків віком з 18 до 55 років. Усі вони працюють у бюджетних організаціях", - розповів Олександр Чурсін на нараді в Макіївці. Чоловік називає себе начальником відділу одного з "райвійськкоматів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі 5 російських військових ліквідували, 13 - поранили

Захарченко дав наказ сформувати підрозділи в день зборів. Нові загони мають бути повністю схожі за строєм, озброєнням та військовою технікою на ті, що на передовій.

В окупованому Донецьку розгорівся скандал через портрет, на якому побачили п'яного Олександра Захарченка.

Зараз ви читаєте новину «Захарченко створить армію терористів з бюджетників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути