пʼятниця, 03 березня 2017 16:20

Захарченко пропонує провести матч між "Спартою" та "Сомалі" на "Донбас Арені"

Захарченко пропонує провести матч між "Спартою" та "Сомалі" на "Донбас Арені"

Ватажок терористів Олександр Захарченко запропонував відновити футбольні матчі на "Донбас Арені".

Про це повідомляє Інтерфакс.

Раніше на арені знаходився штаб українського олігарха Ріната Ахметова. На поле Ахметов звозив гуманітарну допомогу, як стверджує прес-служба олігарха, для жителів.

"У мене народилася така ідея: щоб перший матч на "Донбас-Арені" відбувся між підрозділами "Спарта" і "Сомалі", - сказав бойовик журналістам.

За його словами, гра буде присвячена вбитим Арсену Павлову і Михайлу Толстих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україні залишилось 60 днів" - Захарченко зробив чергову безглузду заяву

Захарченко розкритикував роботу гуманітарного штабу Рината Ахметова, який діяв на території "Донбас Арени" в Донецьку до введення там зовнішнього управління.

"Там були прострочені продукти. Це побачило наше МНС, коли зайшло туди. Я вже не кажу про макарони з мишами і прострочену тушонку. Це страшно. У людини, яка таке робила, не було ніякого бажання допомогти", - сказав терорист.

Ймовірно, майбутні матчі пройдуть без капітанів команд. Ватажок терористичного угрупування "Спарта" Арсен Павлов, відомий на прізвисько Моторола, ліквідований 16 жовтня в Донецьку. А 8 лютого загинув керівник батальйону "Сомалі" Михайло Толстих, більш відомий як Ґіві.

Майже три роки Донеччина перебуває під окупацією бойовиків. Після референдуму 11 травня 2014 року вони проголосили так звану Донецьку народну республіку. До війни на цих територіях жили 3,9 млн осіб, 2016 року - 2,3 млн. Ватажком ДНР став Олександр Захарченко. До війни він мав широкий профіль діяльності - від видання книг до оптової торгівлі продовольством, алкоголем і тютюном.

Зараз ви читаєте новину «Захарченко пропонує провести матч між "Спартою" та "Сомалі" на "Донбас Арені"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути