вівторок, 04 вересня 2018 18:31

Захарченка "підселили" до Ґіві й Мотороли на "кладовищі домашніх тварин"

Захарченка "підселили" до Ґіві й Мотороли на "кладовищі домашніх тварин"
Захарченка поховали біля Ґіві і Мотороли: чим його зневажили бойовики. Фото: Антифа

Ліквідованого ватажка ДНР Олександра Захарченко "підселили" до вбитих раніше Гіві й Мотороли на "цвинтарі домашніх тварин".

В окупованому місті на кладовищі "Донецьке море" закінчилися місця, тому "видатних постатей ДНР" хоронять через дорогу в посадці. Про це написала жителька міста Валентина Бикова.

"Куромаршала утилізували на одному гектарі з Моторолою і Гіві? А де цей гектар знаходиться, знаєте? Є в нашій шахтарській столиці таке кладовище - "Донецьке море". Старе, але "престижне", бо в межах міста і з шикарним краєвидом. Ховати там перестали ще до війни - для могил не залишилося місця, хіба що на заздалегідь викуплених ділянках. Але організатори Новоросії підійшли до цього креативно," - написала жінка.

За її словами, через дорогу від центрального входу на кладовище, в лісопосадці, розташована санітарна зона.

"Туди звалювали засохлі гілки, опале листя, зів'ялі квіти, порожні пляшки, зім'яті пластикові стаканчики, інше сміття, яке донеччани прибирали з могил. Там же знаходився вуличний туалет типу очко на дві дірки, у будь-який час року художньо декорований використаним папером. І неподалік, як бонус - кладовище домашніх тварин", - додала користувачка.

За її словами, 19 жовтня 2016 року там поховали Моторолу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліквідація Захарченка: волонтер довів причетність Росії

"Його першим закопали там, де до війни був смітник із сортиром. Як то кажуть, собаці - собаче кладовище. Ну а потім - пішло-поїхало! Туди ж 2017-го підселили Ґіві, а тепер - і Захара. І справді, не ховати ж це біосміття там, де лежать адекватні люди?" - додала вона.

В окупованому російськими бандформуваннями Донецьку 3 вересня поховали охоронця ватажка ДНР Олександра Захарченко В'ячеслава Доценко, позивний Слов'ян. 31 серпня ватажка бойовиків ОРДО Олександра Захарченка вбили внаслідок вибуху в центрі Донецька. Тимчасово виконуючим обов'язки ватажка бойовиків ОРДО призначили "першого віце-прем'єра" Дмитра Трапєзнікова.

Зараз ви читаєте новину «Захарченка "підселили" до Ґіві й Мотороли на "кладовищі домашніх тварин"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути