неділя, 05 серпня 2018 10:26

Загинув військовий: розповіли про ситуацію на Донбасі

Загинув військовий: розповіли про ситуацію на Донбасі
Упродовж поточної доби бойовики російських окупаційних військ 2 рази відкривали вогонь по українських позиціях біля Новозванівки та Широкиного. Фото: UATV

За минулу добу, 4 серпня, у зоні бойових дій на Донбасі один військовослужбовець загинув та двоє поліцейських дістали поранення.

"Бойовики 33 рази відкривали вогонь по позиціях військ. Зокрема 1 раз із важкого озброєння. Прицільний вогонь вели із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. На окремих напрямках із озброєння БМП". - повідомив у Facebook прес-центр операції Об'єднаних сил.

Обстрілів зазнали захисники Кримського, Новозванівки, Троїцького, Новолуганського, Мар'їнки, Авдіївки, Новотроїцького, Опитного, Чермалика Гнутового, Лебединського, Павлополя, Водяного та Широкиного. Крім того, бойовики обстріляли позиції військових біля Широкиного із 82-мм мінометів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Прикопаємо і ніхто не буде знати" - як у ЛНР знущалися із українських бранців

Упродовж поточної доби бойовики російських окупаційних військ 2 рази відкривали вогонь по українських позиціях біля Новозванівки та Широкиного.

За даними розвідки двоє окупантів загинуло, один дістав поранення.

Військовослужбовці Нацгвардії затримали на Донбасі сімох осіб, яких підозрюють у співпраці з бойовиками так званих "ДНР" і "ЛНР". Підозрюваних осіб затримали на стаціонарних та рухомих блокпостах поблизу населених пунктів Володимирівки, Благодатного та Маріуполя Донецької обл.

Зараз ви читаєте новину «Загинув військовий: розповіли про ситуацію на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути