пʼятниця, 09 червня 2017 18:48

Зафіксували 32 випадки відкриття вогню - штаб АТО

Зафіксували 32 випадки відкриття вогню - штаб АТО
З початку доби бандформування 32 рази відкривали вогонь по підрозділах Збройних сил України. Фото: Телеграф

З початку доби бандформування 32 рази відкривали вогонь по підрозділах Збройних сил України.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Приморський напрямок. На цій ділянці лінії зіткнення сьогодні зафіксували найбільшу кількість порушень бойовиками режиму "тиші". Близько 06:00 незаконні збройні формування щільно обстріляли наші позиції у районі Лебединського з мінометів калібру 120 міліметрів та автоматичних станкових гранатометів. Згодом кілька ворожих мін такого калібру вибухнули біля опорного пункту поблизу Водяного", - йдется в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися несподівані подробиці зникнення українського журналіста в ДНР

Донецький напрямок. Найбільше обстрілів противник здійснив у передмісті Авдіївки. На тій ділянці, а також неподалік Верхньоторецького, Пісків та Опитного, окупанти використовували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. По позиціях сил АТО поблизу Луганського, що на Світлодарській дузі, бандити гатили з БМП та піхотного озброєння.

Луганський напрямок. На цій частині фронту ситуація суттєво стабілізувалась. Проте російські бандформування продовжують застосовувати заборонену Мінськими домовленостями зброю. Зокрема, на початку доби противник випустив кілька мін калібру 120 та 82 міліметри по наших позиціях поблизу Катеринівки.

Ще один складний тиждень в зоні АТО добігає кінця. Тиждень, який українські воїни точно можуть записати собі в актив. Бійці АТО продовжили планомірне і точкове звільнення захоплених територій, витісняючи бойовиків з "сірої зони" - території, яку за Мінським угодами, повинні контролювати ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Зафіксували 32 випадки відкриття вогню - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути