понеділок, 13 листопада 2017 17:01

Затримали бойовика ДНР за критику "мера" Горлівки

Затримали бойовика ДНР за критику "мера" Горлівки
Ізя Кацман позиціонував себе, як суперрозвідник. Фото: Примечания

У терористів повідомили про затримання бойовика Олексія Петрова, з позивним Ізя Кацман.

Його головним опонентом стала командир одного зі "спецпідрозділів армії" терористів ДНР Корса. Про це інформує сайт "Горловка".

Корса заявила, що не здивується, якщо Ізя Кацман або Олексій Петров - агент спецслужб "протилежної держави".

"Після низки критичних коментарів на адресу мера Горлівки від ДНР Івана Приходька та лідера невизнаної республіки Олександра Захарченка, бойовика затримали місцеві органи влади", - йдеться у повідомленні.

За словами Корси, вона познайомилась з Кацманом в липні 2014 року в Горлівці. Він позиціонував себе, як суперрозвідник.

"Про цю людину нічого хорошого я сказати не можу. Коли я зіткнулася ще з його публікаціями в Facebook, ВКонтакте, було вкрай огидно і негативно дивитися на те, що він творить. Людина, яка намагається висловлювати свою думку і при цьому ховає своє обличчя за аватаркою незрозуміло кого. Якщо ти хочеш щось сказати, то говори від себе особисто, а не від Ізі Кацмана. Ізя Кацман - це вигаданий персонаж", - розповіла бойовик.

Корса відзначила, що Петров був постійно всім незадоволений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи на Донбасі втратили за тиждень 35 "своїх"

"Бачиш, що щось не так, дій, а не гавкай з-під столу, як шавка. Це людина, яка просто поливала лайном все і вся. Горлівські дороги йому не подобаються, так візьми лопату - піди закрити дірку", - сказала Корса.

Крім того, вона звинуватила Петрова в тому, що гуманітарну допомогу у вигляді бронежилетів, тепловізорів він продавав, ане здавав у підрозділи.

"Йому привозили нещодавно прилади нічного бачення вартість 35 тисяч рублів (14 тис. грн), але вони були виставлені в інтернеті на торговому сайті, де продавалися за 20 тисяч рублей (8 тис. грн)", - зауважила терористка.

Ватажок терористичного батальону "Ангел", підконтрольного російським найманцям на окупованому Донбасі, Олексій Смирнов повернувся до Москви. Він не захотів ставати "мертвим героєм".

Зараз ви читаєте новину «Затримали бойовика ДНР за критику "мера" Горлівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути