понеділок, 13 листопада 2017 11:55

Бойовик не захотів ставати "мертвим героєм" і втік до Москви

Бойовик не захотів ставати "мертвим героєм" і втік до Москви
Бойовик Олексій Смирнов "не бачить сенсу ставати черговим мертвим героєм Донбасу". Фото: vesti.ru

Ватажок терористичного батальону "Ангел", підконтрольного російським найманцям на окупованому Донбасі, Олексій Смирнов повернувся до Москви.

Бойовик позиціонував свою діяльність як "гуманітарну роботу на непідконтрольних українській владі територіях Донбасу". Вирішив, що не хоче стати "мертвим героєм". Про це інформує ТСН.

"Скажу відверто, що не бачу сенсу ставати черговим мертвим героєм Донбасу, бо всі передумови до цього є. Я ніколи не ліз у політику і не дискредитував владу. Ніколи не ганьбив людей у мережі. Ми просто показували життя на фронті, яким воно є," - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін зробив вигляд, що не чув пропозицій США про миротворчий контингет

Терорист заявив, що його угруповання і надалі підтримуватиме бойовиків на Донбасі.

Повідомляють, що Смирнова рік тому затримали терористи ДНР за фактом незаконного зберігання зброї, вибухових речовин і боєприпасів.

"Тоді він зізнався в інкримінованих злочинах і закликав здати зброю тих, хто незаконно її зберігає. Хоча офіційно мета його угруповання - збір коштів на потреби постраждалих під час обстрілів громадян, бойовиків, а також фіксація наслідків обстрілів", - йдеться у повідомленні.

Прихильники терористичної організації ДНР повідомляють у соціальних мережах про смерть Дюймовочки. Інформують, що з таким позивним працювала російська найманка окупантів Киреєва Наталія.

Зараз ви читаєте новину «Бойовик не захотів ставати "мертвим героєм" і втік до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути