вівторок, 04 вересня 2018 09:53

"Забули про котли - отримаєте" - Росія готує помсту за смерть Захарченка

"Забули про котли - отримаєте" - Росія готує помсту за смерть Захарченка
Як "донецькі шахтарі" пережили смерть Захарченка і до чого готуються. Фото: Униан

Після смерті лідера російських найманців-бойовиків Олександра Захарченка багато його поплічників виїхали з окупованих територій.

Тепер терористи повертаються назад, сприймаючи смерть свого ватажка, як виклик. Про це заявив журналістам лідер "Справедливої Росії" Сергій Миронов, передають РІА Новини.

Російський чиновників нагадав, що, за словами офіційного представника "оперативного командування" терористичної ДНР Едуарда Басуріна, українські силовики вже 14 вересня можуть почати наступ на Донбасі, підготовка до якого почалася після загибелі Захарченко.

"Якщо забули про котли, то отримають. У мене є інформація, що багато ополченців, добровольців, які з різних підстав виїхали з Новоросії, зараз повертаються, тому що це виклик. Ця провокація безслідно не пройде", - сказав Миронов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На похорон Захарченка прийшла "колорадська вдова": мережа тролить

Росіянин стверджує, що провина за ліквідацію Захарченка лежить на спецслужбах України.

31 серпня ватажка бойовиків ОРДО Олександра Захарченка було вбито внаслідок вибуху в центрі Донецька. Тимчасово виконуючим обов'язки ватажка бойовиків ОРДО призначили "першого віце-прем'єра" Дмитра Трапєзнікова.

Зараз ви читаєте новину «"Забули про котли - отримаєте" - Росія готує помсту за смерть Захарченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути