середа, 16 травня 2018 07:50

За життя одного українського воїна бойовики заплатили двома своїми

За життя одного українського воїна бойовики заплатили двома своїми
За добу сили ООС нарахували 45 обстрілів. Фото: прес-центр операції Об'єднаних сил

Упродовж минулої доби, 15 травня, в районі проведення операції Об'єднаних сил ситуація залишалася складною. Під час бойових дій один наш захисник загинув, ще двох було поранено та оперативно евакуйовано до госпіталю.

За даними розвідки, втрати противника минулої доби склали двоє загиблих та троє поранених. Адекватну відповідь також ворог отримав на маріупольському напрямку поблизу населених пунктів Талаківка та Широкине.

Російсько-окупаційні війська 45 разів порушили режим припинення вогню, з них 17 разів із застосуванням важкого озброєння. Близько шостої години ранку обстріляли із 82-мм мінометів населений пункт Новгородське.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Немає ніякого внутрішнього конфлікту. Головна причина бойових дій на Донбасі - російські війська" - інтерв'ю Волкера

На Луганщині найбільш напруженою була обстановка в районі населених пунктів Троїцьке та Новозванівка. На донецькому напрямку активні оборонні дії підрозділи Об'єднаних сил вели в районах населених пунктів Травневе, Зайцеве, Залізне, Верхньоторецьке, Піски.

Упродовж ночі поточної доби, 16 травня, інтенсивність бойових дій зменшилась. Тривали бої із застосуванням лише стрілецької зброї. Станом на 7:00 ранку втрат немає.

Зараз ви читаєте новину «За життя одного українського воїна бойовики заплатили двома своїми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути