вівторок, 27 лютого 2018 09:36

За добу у терористів 3 ліквідованих і 4 важких – лікар з Єнакієвого

За добу у терористів 3 ліквідованих і 4 важких – лікар з Єнакієвого
У терористів ОРДЛО є втрати за останню добу. Фото: Вконтакте

Щонайменше 3 терористів ліквідовано за останню добу, розповів лікар з Єнакієвого Олександр Чернов.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Показовий і приємний аспект медичної допомоги оркам в ОРДЛО. Сьогодні на 8:00 ранку (за київським часом) з'явилася цікава і, на жаль, нечаста за останні півтора року інформація про "свіжий" труп орка в морзі Брянки та "спробу" нічного прийому тяжко пораненого орка з сектору Ломуватка в Брянкскую міськлікарню", - написав він.

За його словами, у лікарні стандартно чергував лише один хірург (травматолог), тож пораненого бойовика перевідправили до міськлікарні Кадіївки (Стаханова).

"Він здох по дорозі, прибувши туди вже мертвим. Приємність, крім безпосередньо смерті солдата ворога, в даній ситуації ще й у двох наступних аспектах. ЗСУ в будь-який момент можуть - і вони це вчора до вечора довели - "накрити", причому навіть не "Градом" - сектори ОРДЛО, набагато більш "тилові", ніж "передові" на Калиновому", - написав лікар.

Другим пунктом лікар відзначив те, що медична допомога терористам ОРДЛО не організована.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-прокурор трибуналу розповів, як треба покарати російських найманців на Донбасі

"З огляду на дані фактори, будь-яка продумана-ефектна "несподіванка" з боку ЗСУ - призведе до максимальних втрат з боку ворога", - додав він.

Крім того, лікар відзначив, що у Кадіївській міськлікарні, на 7:30 за добу з невеликим як мінімум 4 важких терористи та мінімум 2 трупи.

"На сьогодні планові операції скасовані. В районі Калинового триває періодична "спека"", - додав Чернов.

Як мінімум 8 бойовиків були вбиті за минулі вихідні. У госпіталь привезли 8-9 бойовиків з Ясинуватої та Докучаєвська. Двоє загинули в дорозі на під'їзді до Донецька, а ще двоє російських найманців померли в стаціонарі.

Зараз ви читаєте новину «За добу у терористів 3 ліквідованих і 4 важких – лікар з Єнакієвого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути