Ексклюзиви
неділя, 11 серпня 2019 10:19

За минулу добу на Донбасі продовжились обстріли, є загиблі

За минулу добу на Донбасі продовжились обстріли, є загиблі
Прес-центр штабу ООС / Facebook t

13 разів упродовж минулої доби проросійські бойовики порушили режим припинення вогню. 10 серпня поблизу селища Луганське Бахмутського р-ну, Донецької обл. вели обстріл українських позицій зі станкового протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї. Тут загинув військовослужбовець Національної гвардії, ще один отримав поранення. Це вже сьомий загиблий українських воїн за час перемир'я.
Стріляли також з напрямку Верхньошироківського поблизу Пищевика та неподалік Гнутового, в районі Світлодарська з напрямку Лозового.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОБСЄ на Донбасі зафіксувала за добу 35 вибухів



За Мінськими домовленостями режим обопільного припинення вогню уздовж усієї лінії розмежування у Луганській і Донецькій областях мав розпочатися 21 липня 2019 року. Українська сторона дотримується перемир'я. Окупанти регулярно порушують "режим тиші" незважаючи на публічні заяви про виконання домовленостей.

Зараз ви читаєте новину «За минулу добу на Донбасі продовжились обстріли, є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути