вівторок, 19 жовтня 2021 07:29

За минулу добу на Донбасі обійшлося без втрат українських військових

За минулу добу на Донбасі обійшлося без втрат українських військових
Жоден український військовий за минулу добу не загинув / Міноборони

Станом на ранок 19 жовтня російські збройні формування продовжують обстрілювати позиції ЗСУ, щоб підтримати напругу і провокувати вогонь у відповідь.

Упродовж минулої доби, 18 жовтня, зі сторони російсько-окупаційних військ зафіксували сім порушень режиму припинення вогню, один раз із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння. Про це передає штаб ООС.

Позиції українських військових обстріляли біля Пісків на Донеччині. Там ворог стріляв з великокаліберних кулеметів і ручних протитанкових гранатометів. Поблизу Новолуганського окупанти вели вогонь з великокаліберних кулеметів і автоматичних станкових гранатометів. В районі Авдіївки противник обстрілював з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів. В сторону Водяного на Приазов'ї найманці застосували ручні та автоматичні протитанкові гранатомети, а також стрілецьку зброю. Неподалік Кримського ворог двічі відкривав вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Києвом спортсмен забив учасника ООС

На Луганщині зафіксували політ ворожого безпілотника, ймовірно, "Орлан-10", з перетином лінії зіткнення. Втрат серед військових Об'єднаних сил немає.

Щоб змусити противника припинити вогневу активність, українські війська відкривали вогонь у відповідь.

На Луганщині військові Національної гвардії зі складу ООС затримали жінку, яка підозрюється у причетності до незаконних збройних формувань.

Зараз ви читаєте новину «За минулу добу на Донбасі обійшлося без втрат українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути