пʼятниця, 31 березня 2017 07:22

За добу бойовики 69 раз обстріляли позиції ВСУ

За добу бойовики 69 раз обстріляли позиції ВСУ
Бойовики за добу 69 раз обстріляли сили АТО Фото - РБК-Україна

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань 69 раз обстріляли позиції Збройних Сил України, двоє українських військових загинули. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

Найбільша кількість обстрілів спостерігалась на Донецькому напрямку. Бойовики обстрілювали Луганське з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, озброєння БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів, Троїцьке і Кам'янку – з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, Авдіївку – з танків, Опитне – з озброєння БМП, Зайцево – з гранатометів, а Невельске – з великокаліберних кулеметів.

На Маріупольському напрямку, з 82 мм мінометів ворог обстрілював наші позиції в районі Маріїнки, Красногорівки і Павлополя, БМП противника накривала вогнем захисників Маріїнки і Широкіно. З гранатометів і великокаліберних кулеметів російсько-терористичні підрозділи вели вогонь близько Водяного, Павлополя, Маріїнки і Красногорівки. Снайпери противника активізувалися близько Новотроїцького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко прийняв рішення щодо Донбасу

На луганському напрямку сили АТО в районі Троїцького бойовики обстрілювали з мінометів калібром 120 мм, а з 82-мм мінометів стріляли по позиціях під Новоалександровкой.

З гранатометів обстрілювали ВСУ в районі Станиці Луганської, Троїцького, Валуйського, Попасній і Новозванівки. З великокаліберних кулеметів - сили АТО близько Валуйського.

Вчора під Докучаєвськом ЗСУ вступили в бій із бойовиками ДНР.

Зараз ви читаєте новину «За добу бойовики 69 раз обстріляли позиції ВСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути