пʼятниця, 15 червня 2018 16:33

"За чоловічі вчинки" - Захарченку підготували подарунок із Луганська

"За чоловічі вчинки" - Захарченку підготували подарунок із Луганська
Ватажок ДНР на день народження отримає "вождівський подарунок". Фото: realgazeta

Вождь терористів ДНР Олександр Захарченко на свій день народження отримає бюст.

Над подарунком для лідера бойовиків працює скульптор із Луганська. Про це повідомив ресур "Федеральне агентство новин".

За словами скульптора, нинішній лідер угруповання ДНР - "історична особистість". Це надихнуло луганського автора створити бюст бойовика.

"Я думаю, що ця людина гідна скульптурного портрета. Для мене це дуже важливо, коли чоловік робить чоловічі вчинки. Те, як він веде свої справи, мені імпонує: Олександр Захарченко завжди в гущі подій, на передовій... Скульптура - це мій особистий подарунок йому, знак вдячності за ті його чоловічі якості, якими він володіє", - стверджує скульптор Андрій Боровий.

Ватажка ДНР зобразив у військовій формі, сорочці та зіркою "героя на грудях". Лідер бойовиків святкуватиме свій день народження 26 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ЛНР стриптизерку-комуністку позбавили партії

Готовий глиняний бюст Захарченко скульптор планує перевести в гіпс і тонувати під бронзу. Автор намагається зліпити "образ мудрого, сильного, рішучого лідера". Для цього він використовує фотографії з інтернету і переживає, щоб його робота була схожою на оригінал, адже з живим Захарченко автор не спілкувався особисто.

Терористичного "міністра доходів та зборів" Олександра Тимофєєва "Ташкента" зняли з посади очільника руху бойовиків "Оплот Донбасу". На окупованій Донеччині рух очолить ватажок ДНР Олександр Захарченко.

Зараз ви читаєте новину «"За чоловічі вчинки" - Захарченку підготували подарунок із Луганська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути