пʼятниця, 04 травня 2018 18:29

З мішком на голові - бойовики ДНР катували власного "міністра"

З мішком на голові - бойовики ДНР катували власного "міністра"
Сергія Кузьменка, колишнього "міністра" ДНР, викрали його поплічники. Терористів роздратувала критика на свою адресу. Фото ілюстративне.

Терористи ДНР викрали та катували свого колишнього "міністра" транспорту Сергія Кузьменка.

Про це сам Кузьменко повідомив у Facebook.

"Викрадений був з двору свого будинку, одним з силових підрозділів Ташкента, доставлений з мішком на голові в якийсь гараж, де мене допитали і зажадали сприяння з умовними силовими відомствами. Роздратування викликала критика Податкового відомства, МВС, Тимофєєва та Козакова особливо", - написав "екс-міністр".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як в ДНР готують парад на 9 травня

2016 року голова ДНР Олександр Захарченко звільнив Кузьменка. Звинуватив його у торгівлі вугіллям та розпилюванні залізничних вагонів на метал.

У Києві активісти затримали бразильського найманця Рафаеля Лусваргі, який воював за терористів ДНР. Лусваргі був біля посольства Бразилії в Києві. Туди він поїхав після проживання в Свято-Покровському монастирі.

Зараз ви читаєте новину «З мішком на голові - бойовики ДНР катували власного "міністра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути