Ексклюзиви
вівторок, 19 грудня 2017 18:54

Ворог випустив по захисниках Зайцевого 20 "Градів"

З початку доби бойовики здійснили 21 обстріл позицій сил АТО.

У відповідь українські військовослужбовці 14 разів відкривали вогонь, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На луганському напрямку бойовики в полудень із реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" обстріляли наші оборонні укріплення біля Зайцевого. Загалом окупанти випустили тут 20 реактивних снарядів. Крім того, позиції українських захисників у цьому районі ворог обстрілював із мінометів різних видів та озброєння БМП",- йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Таких травм давно не бачив" - лікар про поранених із Новолуганського

На донецькому напрямку окупанти, наражаючи на небезпеку цивільне населення, випустили 7 мін 120-го калібру по населеному пункту Водяне. Наслідки обстрілу з'ясовуються. З мінометів різних видів ворог вів вогонь поблизу Павлополя, Лебединського, Пісків і Кам'янки.

18 грудня близько 17:30 до Світлодарської районної лікарні доставили 8 цивільних мешканців з осколковими пораненнями, які постраждали від ворожого обстрілу селища Новолуганське. Серед них – дитина.

Зараз ви читаєте новину «Ворог випустив по захисниках Зайцевого 20 "Градів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути