четвер, 19 квітня 2018 07:03

Ворог 50 разів обстріляв українські позиції, двоє бійців поранені

Ворог 50 разів обстріляв українські позиції, двоє бійців поранені
Російські бойовики 50 разів обстріляли позиції Збройних сил. В результаті поранено двох українських військових. Фото: Reuters

За минулу добу, 18 квітня, російські бойовики 50 разів обстріляли позиції Збройних сил. В результаті поранили двох українських військових.

Про це повідомили у штабі АТО.

На Донецькому напрямку із заборонених 120 та 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляні захисники Шахти "Бутівка", Невельського та Новотроїцького.

Під вогонь зі 120 мм мінометів потрапили позиції сил АТО поблизу Миколаївки.

Крім цього, 82 мм міномети та гранатомети противник застосував у районі Пісків та Водяного.

З гранатометів противник відкривав вогонь по оборонцях Талаківки, Гнутового, Богданівки та Авдіївки, з озброєння БМП – обстрілював наші укріплення під Богданівкою, з великокаліберних кулеметів – поблизу Опитного, Водяного і Талаківки.

Зі стрілецької зброї обстрілювали укріплення в районі Лебединського, Верхньоторецького, Мар'їнки, Кам'янки, Широкиного та Авдіївки, неподалік Гнутового – вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку бойовики відкривали вогонь з 82 мм мінометів по українських укріпленнях поблизу Новоолександрівки та Попасної, з гранатометів – обстріляні оборонці Луганського та Світлодарська.

З великокаліберних кулеметів – позиції під Новолуганським, а снайперської зброї – поблизу Майорська та Новгородського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наставив на мене автомат, коли запитав, звідки він приїхав" - донеччанин розповів, як у місто завозили російських солдат

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі. Через російську агресію на Донбасі загинули понад 10 тис. українців.

Зараз ви читаєте новину «Ворог 50 разів обстріляв українські позиції, двоє бійців поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути