Ексклюзиви
неділя, 14 травня 2017 17:27

Лікарі намагаються зберегти життя пораненому з Авдіївки

Лікарі намагаються зберегти життя пораненому з Авдіївки

До обласної клінічної лікарні імені Мечникова у Дніпрі доправили цивільного, пораненого під час обстрілів у суботу в зоні АТО.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

За даними з лікарні, 27-річний чоловік зазнав складних поранень внаслідок влучання снаряду в житловий будинок в Авдіївці, де на місці загинуло четверо людей.

Як розповіли в лікарні, операція триває багато годин поспіль. Лікарі поки не дають жодних прогнозів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали дітей, які залишились сиротами після обстрілу бойовиків

"Його вдалося трохи стабілізувати, але в нього такі пошкодження головного мозку, які вважаються зазвичай несумісними з життям. Зараз перебуває в операційній, вже багато годин. Надійшов учора ввечері, а сьогодні ми його взяли на операцію, адже вчора він був у термінальному стані, його не можна було оперувати", – розповіли в лікарні.

За даними медиків, одним бортом із цивільним до лікарні з-під Авдіїївки був доправлений також один військовий з украй тяжким наскрізним пораненням в голову. Військового вже прооперували.

13 травня під час артилерійського обстрілу житлових кварталів Авдіївки четверо цивільних місцевих жителів загинули, один зазнав тяжкого поранення. Представники української влади звинувачують у цьому обстрілі угруповання "ДНР". Бойовики кажуть про відповідальність українських військових.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі намагаються зберегти життя пораненому з Авдіївки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути