середа, 08 червня 2016 19:27

Впродовж дня бойовики 15 разів обстрілювали позиції сил АТО

Впродовж дня бойовики 15 разів обстрілювали позиції сил АТО

Впродовж дня противник продовжував обстрілювати позиції сил АТО.

Станом на 18:00 зафіксовано 15 таких випадків, повідомляє Прес-центр штабу АТО.

"Найгарячіше сьогодні було на Маріупольському напрямку, де починаючи з опівночі ворог майже годину вів вогонь із самохідної артилерійської установки по наших опорних пунктах у районі Новотроїцького", - наголошується в повідомленні.

Крім того, протягом ночі ще чотири рази проросійські бандформування обстріляли захисників Новотроїцького з мінометів калібру 82 мм та важких мінометів калібру 120 мм.

Зазначається також, що бойовики вели вогонь з мінометів калібру 82 мм по укріпленнях поблизу Павлополя, а в районі Мар'їнки зі стрілецької зброї.

"На Донецькому напрямку під мінометним вогнем опинились наші бійці на околицях Авдіївки та біля шахти "Бутівка". Також активно діяли снайпери поруч з Ленінським та Авдіївкою", - наголосили в Прес-центрі штабу.

Повідомляється, що о 14:00 незаконні збройні формування проросійських найманців здійснили обстріл Путилівки зі 122 мм самохідної артилерійської установки. Бойовики вели вогонь зі сторони тимчасово окупованої Крутої Балки.

"Це чергова провокація російсько-окупаційних військ, спрямована на дискредитацію України та її Збройних Сил, грубе порушення існуючих Мінських домовленостей", - підсумували у штабі АТО.

Зараз ви читаєте новину «Впродовж дня бойовики 15 разів обстрілювали позиції сил АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути