Ексклюзиви
неділя, 27 травня 2018 12:38

Вперлася рогом: Росія відмовилась платити компенсації за збитий "Боїнг"

Вперлася рогом: Росія відмовилась платити компенсації за збитий "Боїнг"
Росія не вважає себе винною за збитий малайзійський Боїнг над Донбасом. Розслідування вважає необ'єктивним, тому не погоджується виплачувати компенсації родичам загиблих. Фото: АвиаПорт.Ru

Росіяни не визнають свою вину у катастрофі малайзійського Боїнга над Донбасом. Не збираються виплачувати родичам загиблих будь-які компенсації.

Розслідування справи було необ'єктивним, а винна сторона визначена заздалегідь, передає російське інформагентство "ТАСС".

"Австралійська влада в особі прем'єр-міністра Малколма Тернбулла і міністра закордонних справ Джулі Бішоп безапеляційно підтримали більш ніж спірні висновки Спільної слідчої групи (ССД). Більш того, зажадали, щоб Росія стала на" покаяння "і узгодила" суму компенсації "жертвам катастрофи рейса МН17. Своє ставлення до якості роботи ССД ми вже неодноразово висловлювали. Вся наша аргументація багаторазово доводилася до відома світової громадськості", - сказав Григорій Логвинов, посол Росії в Австралії.

Дипломат зазначив, що пропозиції РФ щодо спільної роботи у розслідуванні "відкидаються з порога".

"Очевидний знайомий почерк, грубий, сокирний алгоритм. Організовуються брудні провокації, заздалегідь визначається винна сторона. Так зване розслідування ведеться майже виключно на основі інформації соцмереж і деяких міжнародних організацій, які давно заплямували себе фальшивками і примітивними підтасуваннями", - додав Логвинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катастрофа Boeing-777: Росія знайшла нове виправдання

24 травня 2018 року Міжнародна слідча група довела вину Росії у катастрофі літака Boeing-777 на Донбасі. Відповідні докази надали громадськості. Але поки слідство не може відповісти на питання, чому був збитий літак і хто конкретно несе за це відповідальність.

Зараз ви читаєте новину «Вперлася рогом: Росія відмовилась платити компенсації за збитий "Боїнг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути