Ексклюзиви
середа, 03 лютого 2021 07:48

Біля Шумів російський снайпер убив воїна ЗСУ

Біля Шумів російський снайпер убив воїна ЗСУ
Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил контрольована українськими воїнами. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 2 лютого, у районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню.

Поблизу Південного збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Неподалік Шумів російсько-окупаційні війська вели в бік українських позицій прицільний снайперський вогонь. Унаслідок пострілу снайпера отримав важке поранення військовослужбовець Збройних сил України. Захиснику було надано медичну допомогу, але врятувати його не вдалося, повідомили в штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові розповіли про "повну тишу" на Донбасі

Біля Кримського окупанти відкривали вогонь з підствольного гранатомета, а поблизу Зайцевого – з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї. Неподалік Павлополя - з автоматичного станкового та станкового протитанкового гранатометів, а неподалік Водяного, що на Приазов'ї, захисники помітили роботу ворожого снайпера.

"Неподалік Авдіївки було зафіксовано проліт БПЛА противника з перетином лінії розмежування, який скинув 2 постріли ВОГ-17 неподалік позицій Об'єднаних сил. Вмілими діями наших воїнів безпілотник ворога було ліквідовано засобами радіоелектронної боротьби", - розповіли в штабі.

Від початку доби, 3 лютого, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

З вечора 29 до вечора 31 січня спостерігачі зафіксували 88 порушень режиму припинення вогню. У Донецькій області втричі більше, ніж на Луганщині.

Зараз ви читаєте новину «Біля Шумів російський снайпер убив воїна ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути