понеділок, 13 листопада 2017 17:42

"Воєнторг Путіна" пригнав нову техніку для забезпечення терористів

"Воєнторг Путіна" пригнав нову техніку для забезпечення терористів
Протягом тижня окупантам надійшла "братня допомога" у вигляді двох залізничних ешелонів ПММ, тобто, 14 цистерн. Фото: Еспресо.TV

Російська Федерація продовжує постачати терористам на окупованих територіях Донбасу військове озброєння.

Зокрема, у головному управлінні військової розвідки Міноборони України зазначили про доставку паливно-мастильних матеріалів та автомобільної техніки. Про це повідомляє сайт "Інформаційний спротив".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарченко розбив мрії: потяги з ОРДЛО в Росію не поїдуть

"Протягом тижня окупантам надійшла "братня допомога" у вигляді двох залізничних ешелонів ПММ, тобто, 14 цистерн, в цілому - 841 тонна, і однієї автомобільної колони з 11 автомобілів зв'язку, вантажівок "Урал" і медичних автомобілів на базі "ГАЗ-66", - йдеться у повідомленні.

Крім того, група "ІС" повідомляла, що за наказом російського командування у "2-му АК ЛНР" сформовано 20 мобільних вогневих груп.

У свою чергу, на окупованих територіях Донбасу проросійська влада не змогла виконати обіцянки про "квітучий край". Мирні жителі окупованих територій отримують низьке грошове забезпечення.

Зараз ви читаєте новину «"Воєнторг Путіна" пригнав нову техніку для забезпечення терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути