понеділок, 08 лютого 2021 07:31

Ворожий снайпер біля Новомихайлівки поцілив у нашого воїна

Ворожий снайпер біля Новомихайлівки поцілив у нашого воїна
Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил контрольована українськими воїнами. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 7 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню.

Неподалік Новомихайлівки російсько-окупаційні війська обстріляли позицій українських захисників зі станкових протитанкових гранатометів. Також працював снайпер. У результаті його прицільного пострілу був поранений наш військовослужбовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Встановили імена загиблих військових, які підірвалися на Донбасі

Біля Золотого-4 противник вів вогонь з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, а також – стрілецької зброї. Поблизу Луганського збройні формування Російської Федерації дистанційно замінували місцевості біля наших позицій мінами ПОМ-2, повідомили в штабі ООС.

"Пораненого воїна оперативно доставили до лікувального закладу, де йому надається належна медична допомога", - сказано в повідомленні.

Від початку доби 8 лютог обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил контрольована українськими воїнами. Порушень з боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано.

Українські війська повинні на кожен постріл відповідати пострілом, заявив глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук. Але це війна, ми домовилися, що ми будемо працювати дипломатичними політичними методами.

Зараз ви читаєте новину «Ворожий снайпер біля Новомихайлівки поцілив у нашого воїна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути